МАТУРСКА ЕКСКУРЗИЈА 2023.

Северна Италија (Трст, Лидо ди Језоло, Венеција, Верона) - Словенија (Пиран, Крањ, Блед, Љубљана)

ЕКСКУРЗИЈА  III РАЗРЕДА Требиње

Oктобар 2022. Вишеград-Тјентиште-Требиње